Home
Prezentare
Portofoliu
Comanda
Contact
logotelefon

Broderiile

în general, au origini foarte îndepărtate în timp si au ajuns la o vasta răspândire şi diversificare încă din antichitate. Exemplare dintre cele mai vechi, executate în ţesături cu aplicaţii de fibre organice, nu s-au păstrat, dar existenţa si vechimea lor sunt atestate in toata lumea.

Vechii egipteni, grecii si romanii cunosteau foarte bine aceasta arta a broderiei fapt care este atestat si de exemplarele gasite in mormintele acestora de-a lungul timpului.

 

Broderia computerizata, in zilele noastre este un mod deosebit dar si foarte rezistent de personalizare a produselor textile (tricouri, sepci, uniforme, salopete, prosoape etc.) dar si huse, genti sau articole de incaltaminte.De asemenea, ecusonul brodat (firme de paza si protectie, hoteluri, cluburi sportive etc.) este o varianta mult mai rezistenta de personalizare decat celelalte metode existente pe piata.

Daca ati ales sa fiti client Kallium aveti siguranta ca veti beneficia de promptitudinea, creativitatea si priceperea operatorilor nostri care va vor raspunde in cel mai scurt timp la orice solicitare din partea dumneavoastra.

Pentru detalii legate de preturi va rugam sa vizitati pagina Comanda

CALITATE
PRET
TERMEN DE LIVRARE
voteaza

 

 

tajima