Home
Prezentare
Portofoliu
Comanda
Contact
logotelefon

Comanda:

In acest domeniu - al broderiei - pentru a putea stabili un pret cat mai exact in functie de costurile pe care broderia dvs. le presupune, s-a stabilit drept cea mai clara metoda, aceea a impunsaturilor. Metoda impunsaturilor are avantaje si dezavantaje. Clientul va plati in functie de cata ata si timp consuma - avantaj. Problema este ca nu putem sa va spunem cate impunsaturi are sigla dvs pe loc . Pasii care trebuiesc parcursi sunt urmatorii:

  1. Clientul aduce pe un suport de stocare (discheta, cd, dvd sau stick de memorie) sau trimite prin mail sigla .Foarte important este sa se inteleaga ca spre deosebire de un centru de copiere noi avem nevoie de fonturi si nu de documente convertite la curbe. Fonturile vor fi folosite pentru generarea de impunsaturi cat mai exact cu ceea ce contine documentul dvs. Daca nu aveti fonturile nu e o problema dar textul din documentul dvs nu va mai fi la fel de exact brodat. Bineinteles pe langa fonturi trebuie sa avem si un document .GIF, .TIFF, .JPG, .CDR sau .CPT. Tot acum este momentul cand se stabilesc culorile si locul in care se brodeaza.
  2. Firma noastra realizeaza softul, astfel incat putem sa spunem cate impunsaturi are broderia dvs. si deci cat costa. Riscul ca pretul sa nu va convina si softul sa fie facut degeaba ni-l asumam.
  3. Clientul este invitat sa vina sa vada o mostra gratuita, afla pretul si cu ocazia aceasta poate sa mai faca mici modificari gratuit.

Preturi machetare sigla:

 

Preturi ata:

1. Ata de tip ISAFIL - 0.2 euro + tva/1000 impunsaturi

2. Ata de tip ISACORD - 0.2 euro + tva/1000 impunsaturi

3. Ata de tip ISAMET - 0.4 euro + tva/1000 impunsaturi

tajima